Škatla Plano Edge Professional Standard Box PLASE370


28,90 €
Na zalogi

Več kot dve leti nastajanja in neštete ure raziskav in razvoja so pripeljali do sistema za shranjevanje pribora, ki rešuje vse večje težave, s katerimi se srečajo ribiči. Vsaka funkcija Planove serije EDGE™ je del dobro premišljenega sistema, ki vam pomaga postati boljši ribič. Z različnimi konfiguracijami in velikostmi bodo škatle EDGE™ podaljšale življenjsko dobo vašega pribora in vam dale prednost na vodi. En hiter pogled pokaže, da so te škatle za pribor drugačne. Poglejte bližje in ugotovili boste, da niso le drugačni – boljši so v vseh pogledih.

Naredite ga po svoje. Serija EDGE Flex dodaja ultimativno vsestranskost Planovim priljubljenim škatlam EDGE. Vsaka škatla za pribor EDGE Flex vključuje popolnoma prilagodljiv notranji sistem ter vse dodatke standardne linije EDGE.

To je najnaprednejši sistem na svetu – pomnožen. Predstavljamo novo škatlo za pribor Plano EDGE™ Flex 3600. 38 razdelilnikov Quick-Set se preprosto zaskoči in izklopi v konfiguracije po meri, ki jih omejuje samo vaša domišljija. Plano EDGE™ Flex ima možnosti shranjevanja za vsakega ribiča in vsak izlet, da vsem vašim vabam zagotovite malo dodatnega črva. Preprosto premešajte, ujemite, ponovite.

  • Dri-Loc®
  • EZ Label™
  • WaterWick™
  • Rustriktor™
  • Sistem razdelilnikov FLEX vključuje: (5) razdelilnikov 4X
  • Velikost: 35,6cm x 22,9cm x 4,8cm
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)