Solarne Lučke Eurocatch 7kom

Šifra: 82833
Item no.: RAVDX99997

9,99 €
Na zalogi

Set solarnih svetilk za nočni ribolov in zunanjo razsvetljavo

Ta komplet 7 majhnih solarnih svetilk je idealen dodatek za nočni ribolov in zunanjo razsvetljavo. Tukaj je nekaj funkcij in prednosti tega kompleta svetilk:

  1. Varnost med ribolovom ponoči: Namestite luči okoli mesta ribolova za dodatno varnost pri ribolovu ponoči. Postavite jih lahko tudi v bližino palice, da bo območje dobro osvetljeno.
  2. Individualna uporaba: Vsako svetilko v kompletu je mogoče uporabiti posebej. To vam daje prilagodljivost, da postavite luči tam, kjer jih najbolj potrebujete.
  3. Vsestranskost: ni primeren samo za nočni ribolov, ampak tudi idealen za uporabo na vrtu, dvorišču ali med drugimi aktivnostmi na prostem.
  4. Možnost izklopa: Svetilke imajo na dnu stikalo, s katerim jih po potrebi ročno izklopite.
  5. Samodejna osvetlitev: luči se samodejno vklopijo, ko se zmrači, tako da vam ni treba skrbeti za upravljanje luči.
  6. Energijsko učinkovita: luči delujejo na sončno energijo, kar pomeni, da se podnevi polnijo, ponoči pa svetijo brez dodatnih stroškov energije.
  7. Ugodna cena: Celoten komplet 7 solarnih luči je na voljo po super ugodni ceni, zaradi česar je stroškovno učinkovita rešitev za potrebe razsvetljave.

Ta komplet 7 solarnih svetilk je priročen in vsestranski dodatek vaši ribiški opremi ali zunanjemu prostoru. Uživajte v prednostih zanesljive razsvetljave brez težav z ožičenjem ali dodatnih stroškov. Poskrbite za varnejše nočne ribolove in ustvarite privlačno zunanje okolje s tem priročnim in cenovno ugodnim kompletom svetilk.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)