Šotor Delphin Panorama Biwwy One Man

Delphin
Kategorije: Kamp oprema > Šotori
Šifra: 73991
Item no.: 101002535

199,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 18,71 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 18,71 €

6 x 36,61 €

3 x 72,41 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

Delphin PANORAMA OneMAN je cenovno ugoden, a popolnoma funkcionalen bivak za enojno posteljo. Je idealna izbira za ribiče, ki se raje podajo sami, ali tiste, ki ne želijo imeti s seboj velikih in težkih bivakov.

  • Dizajn temelji na njegovi večji različici PANORAMA TwoMAN. Oba imata nekaj nenavadnih lastnosti. Ozek vhod z dvema velikima oknoma – klasična zasnova, ki ste jo zagotovo že večkrat videli – je nadomeščen z ultra širokim vhodom, ki ima več prednosti. Omogoča popoln pogled na vašo okolico, tako kot bi imeli dve veliki okni spredaj. Poleg tega se veliko hitreje prezrači (bivak ima zadnje okno) ali pa ga popolnoma zapre. Odslej je posteljo veliko lažje postaviti tudi notri!

2-ločna konstrukcija je izdelana iz aluminijastih profilov, ki se popolnoma prilegajo drug drugemu in tvorijo trdno podlago. Vse te lastnosti skupaj z vrhunskim materialom in lepljenimi šivi naredijo PANORAMA Eazy OneMAN stabilen bivak, ki lahko prenese močan veter ali močno deževje. Mere so idealne za enojno posteljo z dovolj prostora za shranjevanje vaših torb in pripomočkov. Če imate raje kraje, ki niso primerni za velike bivake, potem je PANORAMA OneMAN vaša izbira številka ena. Zahvaljujoč majhnim transportnim dimenzijam ga ne bo problem prenesti na oddaljene kraje, ki jih ne morete doseči z avtomobilom. Druga prednost je sprednji pokrov, ki ustvarja trden lok in je integriran del konstrukcije. Pokrov ima dve pritrdilni palici za boljšo manipulacijo s palico.

  • Bivak je dobavljen s podnožjem, ki ga je mogoče pritrditi na stene z ježkom. Za več udobja na poti dobite tudi praktičen transportni kovček s trdnimi ročaji.

Tehnične informacije:

  • Zunanje mere: 215 x 250 cm
  • Višina bivaka: 145 cm
  • Dolžina kapuce: 30 cm
  • Dimenzije transportnega bivaka: 100 x 20 x 17
  • Teža bivaka: 6,4k g
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)