Šotor Delphin Yurta Neo ClimaControl

Delphin
Kategorije: Kamp oprema > Šotori
Šifra: 73961

389,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 10,38 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

48 x 10,38 €

36 x 13,27 €

24 x 19,06 €

12 x 36,49 €

6 x 71,39 €

3 x 141,19 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Nova izboljšana kraljeva generacija med velikimi bivaki. Za YURTA NEO je značilen velikodušen prostor, ki nudi popolno zatočišče med dolgim bivanjem ob vodi. V ta bivak lahko brez težav postavite 3 ležalnike, medtem ko je še vedno dovolj prostora za udobno upravljanje ob vodi. Osnova bivaka je masivna trirebrna konstrukcija z zgornjimi ojačitvenimi oporniki. Poleg tega pa ima ob straneh še dva opornika, zaradi česar bivak pridobi še boljšo stabilnost. V kombinaciji s kakovostno tkanino in popolnoma zalepljenimi šivi lahko ta bivak obvlada vse vremenske razmere. Spredaj je velik vizir z dolžino nad vhodom do 70 cm! Po zaslugi vizirja ne bo deževalo na čevljih, ki so ostali pred bivakom, ob močni nevihti pa dežnim kapljicam preprečilo, da bi prišle do mreže proti komarjem vrat. Vrh ima tudi dva držala za palice. V notranjosti sta na stropu bivaka tudi 2 kljuki, na primer za obešanje svetilke.

V sprednjem delu sta poleg vrat še dve okni. Oba sta komarnika z možnostjo prozornih folijskih oken ali možnostjo polne tkanine. Okna iz folije so del paketa, zato vam ni treba ničesar dodatno kupiti! Vendar smo z modelom YURTA NEO razmišljali tudi o boljšem prezračevanju bivaka in nanj uporabili svoj dovršeni sistem CLIMA CONTROL. Ta sistem je sestavljen iz dveh ventilatorjev na nasprotnih straneh (nad vhodnimi vrati in nad zadnjim steklom). Zahvaljujoč temu iznajdljivemu sistemu je mogoče zagotoviti kroženje zraka v notranjosti bivaka v času, ko skozi velika okna ni mogoče prezračevati. Vsekakor ga boste cenili zlasti ponoči, ko bistveno pripomore k zmanjšanju kondenzacije na notranjih stenah. Poleg tega je s celotnim sistemom enostavno upravljati znotraj bivaka.

Dodaten bonus v primerjavi s prejšnjo generacijo so tla na zadrgo. Na tla je po celotnem notranjem obodu prišita zadrga, zahvaljujoč kateri v bivak vstopijo žuželke, glodalci ali voda. Za lažjo gradnjo bivaka imajo tla označen vhod.

Za bivak je mogoče kupiti odejo, ki je narejena iz enakega materiala kot bivak. Z namestitvijo na bivak boste pridobili zaprto površino približno 40 cm pred bivakom pod vrhom. Poleg tega bo pokrov izboljšal toplotnoizolacijske lastnosti bivaka. Bivak Delphin YURTA NEO ponuja največje možno udobje in bo zadovoljil tudi najzahtevnejše ribiče!

Tehnični parametri:
Zunanja velikost: 380x310x180cm
Višina bivaka: 180 cm
Dolžina konice: 70cm
Dimenzije transportnega bivaka: 130x35x35cm
Teža bivaka: 14 kg
Prevleke za pregrinjalo: 60x20x20cm
Pregrinjalna teža: 4,5 kg

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

5,0

(1 mnenje)
100% kupcev priporoča (1 od 1)
100%
0%
0%
0%
0%
  • Potrjen nakup: Šotor Delphin Yurta Neo ClimaControl 14. julij
    Avtor je želel ostati anonimen