Stol EuroCatch Camou Folding Chair + Backrest

Šifra: 82805
Item no.: DT9337

14,90 €
Ni na zalogi

Udobno sedenje: Naš zložljivi stol je zasnovan tako, da je vaše udobje prednostna naloga. Ergonomsko oblikovan sedež in naslonjalo zagotavljata odlično oporo, kar vam omogoča udobno sedenje ure in ure, bodisi med ribolovom, kampiranjem ali dogodkom na prostem.


Robusten 18 mm okvir: 19 mm močan okvir našega stola je narejen iz vzdržljivega materiala, ki lahko prenese velike obremenitve. To zagotavlja stabilnost in naredi naš stol primeren za ljudi različnih postav.


Kompakten in prenosljiv: Zložljiv stol se zlahka zloži v kompaktno velikost, ki se enostavno prilega v priloženo torbo za prenašanje. Tako je transport stola izjemno enostaven, ne glede na to, ali se odpravljate na sprehod, potovanje ali samo na dan.


Kamuflažna zasnova: kamuflažna zasnova ni le elegantna, ampak vam tudi pomaga, da se zlijete z okolico med aktivnostmi na prostem, kot sta lov ali opazovanje ptic. Je praktična in modna izbira za avanturiste.


Robustna konstrukcija: Uporabili smo najkakovostnejše materiale, da zagotovimo, da lahko naš stol prenese težke zunanje pogoje. Trpežna tkanina iz 600D poliestra in robustna konstrukcija sta odporna na obrabo.


Vsestranska uporaba: Naš zložljivi stol je vsestranski in se lahko uporablja za širok spekter dejavnosti, vključno s kampiranjem, ribolovom, lovom, pohodništvom, pikniki, festivali, izleti na plažo, športnimi dogodki in več. Je priročen spremljevalec za vse vaše avanture na prostem. Dimenzije so: 41x33x75cm

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)