Stol EuroCatch Camou Folding Chair+Bag

Šifra: 82806
Item no.: DT9338

12,90 €
Ni na zalogi

Dobrodošli v EuroCatch, kjer se udobje in priročnost združita v našem vsestranskem zložljivem stolu! Naš zložljivi stol je zanesljiv spremljevalec za vse vaše avanture na prostem, saj vam nudi vse, kar potrebujete za sprostitev in udobje, kjer koli že ste.


Lastnosti zložljivega stola EuroCatch:


1. Vključuje priročno torbo in trak za prenašanje: Naš stol ima priročen nastavljiv trak za prenašanje brez napora. Stol lahko brez težav odnesete na svoje najljubše zunanje lokacije.


2. Kamuflažna barva: Naš stol je narejen v hladni kamuflažni barvi. To ni le elegantno, ampak vam tudi pomaga, da se diskretno zlijete z okolico med aktivnostmi na prostem, kot so lov, ribolov ali kampiranje.


3. Kompaktna velikost: Z merami le 32x32x41 cm v raztegnjenem stanju je naš stol izjemno kompakten in zavzame minimalno prostora, tako doma kot na poti.


4. Vzdržljiva konstrukcija: Zložljivi stol EuroCatch je narejen tako, da traja. Trden okvir in visokokakovostna tkanina iz poliestra 600D sta odporna proti obrabi in zagotavljata odlično stabilnost in podporo.


5. Udobna višina sedeža: Z udobno višino sedeža 41 cm se lahko sprostite in uživate v svojih dogodivščinah na prostem, ne da bi sedeli prenizko pri tleh.


6. Vsestranska uporaba: Ne glede na to, ali kampirate, lovite ribe, planinarite, ste na pikniku ali se odpravljate na festival, je naš zložljivi stol popolna izbira. Idealen je tudi za uporabo na plaži, na vrtu, na športnih dogodkih in še veliko več.


Z zložljivim stolom EuroCatch boste med aktivnostmi na prostem uživali v udobju in prenosljivosti, ki si ju zaslužite. Ne glede na to, ali se odpravljate v naravo, mečete ribiško vrvico ali se samo sprostite na festivalu, je naš stol pripravljen za vas.


Ne čakajte več in naročite svoj zložljivi stol EuroCatch še danes. Izkusite vrhunsko udobje in priročnost, kjer koli že ste!

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)