Stol EuroCatch Camou Folding Director Chair

Šifra: 82807
Item no.: DT9339

35,90 €
Ni na zalogi

Informacije o izdelku "Eurocatch | Zložljiv stol za kampiranje s stransko mizico | Kamuflažni | Direktorski stol"

Dobrodošli v EuroCatchu, kjer s ponosom predstavljamo naš zložljivi direktorski stol s stransko mizico. Ta stol, zasnovan za udobje in funkcionalnost, je idealen spremljevalec za avanture na kampiranju, ribolov in aktivnosti na prostem. S priročno stransko mizico in kamuflažnim dizajnom je ta stol obvezna oprema sodobnega pustolovca.


Značilnosti zložljivega direktorskega stola EuroCatch:


1. Vključuje priročno stransko mizico: Naš stol je opremljen s prostorno stransko mizico, ki meri 27 x 39,5 cm, kar vam daje veliko prostora za prigrizke, pijačo, knjige ali druge potrebščine. Mizo lahko uporabite tudi kot delovno površino za vaše aktivnosti na prostem.


2. Kamuflažna zasnova: Kul kamuflažna zasnova našega stola ni samo vizualno privlačna, ampak vam tudi pomaga, da ostanete neopazni v svojem naravnem okolju.


3. Kompakten in prenosljiv: kljub svoji impresivni velikosti se naš stol enostavno zloži v kompaktno velikost, kar olajša transport in shranjevanje.


4. Robustna konstrukcija: Zložljivi direktorski stol EuroCatch je narejen tako, da traja. Močan okvir debeline 22 mm in trpežna tkanina iz 600D PE poliestra zagotavljata stabilnost in zanesljivost v različnih pogojih.


5. Udobna višina sedeža: z višino sedeža 48 cm ponuja naš stol udoben in dvignjen položaj sedenja, kar olajša vstopanje in izstopanje.


6. Vsestranska uporaba: Ne glede na to, ali greste na kampiranje, ribolov, peko na žaru na dvorišču ali se samo sprostite v parku, je naš zložljivi režiserski stol s stransko mizico primeren za vse vrste dejavnosti na prostem.


Z zložljivim direktorskim stolom EuroCatch s stransko mizico lahko uživate v razkošju in funkcionalnosti na prostem. Ta stol nudi udobje in priročnost, ki jo potrebujete za uspešno avanturo.


Kaj čakaš? Naročite svoj zložljivi direktorski stol EuroCatch še danes in naredite svoje izkušnje na prostem še bolj udobne in priročne!

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)