Svetilka Delphin ZUUM Light

Delphin
Šifra: 74046
Item no.: 900113014

5,49 €
Na zalogi

Ročna luč, ki je nujna za vse vaše ribolovne izlete, Delphin ZUUM je zelo kompaktna zaradi svoje velikosti in zelo enostavna za prenašanje. Zaradi svoje večnamenske uporabe je nenadomestljiv spremljevalec, ko se svetlobne razmere poslabšajo. Uporablja se lahko kot klasična ročna luč, njena svetloba sveti neposredno iz glave. Po obračanju glave se njen srednji del lahko izvleče in spremeni v svetilko. Ta svetilka je samostoječa in jo je mogoče obesiti zaradi žične kljuke. In še nekaj prednosti te luči. Njegova notranja LED lučka ima tri stopnje osvetlitve, močno, kratko svetlobo, utripajoč stroboskop. Možnosti uporabe Delphin ZUUM je neskončno veliko, od klasične ročne do viseče svetilke, luči za vaš bivi, pozicijske luči.... ZUUM je na voljo v treh barvah: zeleni, oranžni in modri.

Tehnični parametri:
Velikost: 10x4x4 cm
Napajanje: 3xAAA

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)