Tekoči Dodatek Dynamite Baits 500ml Pelet Soak F-1 Cool Water

Dynamitebaits
Šifra: 74676

7,90 €
Na zalogi

Po velikem uspehu originalne F1 Sweet Pellet Soak kot vrhunske vabe za ujemanje in grobe ribolovne vabe, NOVA različica 'Cool Water' ponuja vse iste tekoče sestavine, ki ljubijo ribe, vendar v lažji in bolj subtilni različici – idealno za ribolov v hladnejših razmerah. , vse do ledenih zimskih temperatur.

Doda privlačnost Swim Stim in svetlo barvo peletom, ki so lastni ribištvu, da jim dajo skoraj izpran in varen videz, hkrati pa dodajo privlačnost, ki vam bo dala prednost pri ciljanju na F1, krape in srebrne ribice.

Tekočina ima vse enake okuse kot izvirni F1 Sweet Pellet Soak, vendar so bili nekoliko zmanjšani, da je tekočina bolj subtilna v hladni vodi in v jasnih pogojih, povezanih z ribolovom jeseni, pozimi in zgodaj spomladi.

- Tekočino dodajte neposredno peletom, vabam za trnke in mešanicam vab za vabe ali pri črpanju ekspanderjev, da izboljšate njihov okus

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)