Trnki Mustad Demon Perfect Circle 39950TNP Št:6/0-9/0


12,99 €

Izberite možnost:

Trnki Mustad Demon Perfect Circle 39950TNP Št:6/0
Šifra: 81284Na zalogi
12,99 €
Trnki Mustad Demon Perfect Circle 39950TNP Št:9/0
Šifra: 81285Na zalogi
12,99 €
Leta 2016 se je pojavila ideja za povsem nov koncept oblikovanja ribiškega trnka. Koncept Mustad Triangle – MTC – je šel z risalne deske v resnično življenje. Začetna zamisel je bila ustvariti trnek, ki se med bojem ne bo kotalil ali premikal, hkrati pa bo imel slabo viden, prikrit videz. Trikotna oblika trnka s tremi ravnimi površinami se je zaradi Mustadove specializirane tehnike kovanja izkazala celo za 10 % močnejša od tradicionalne žice. 3X močna žica zagotavlja moč in vzdržljivost za boj proti vsaki veliki divjini, na katero naletite. Izrazita ukrivljena oblika okroglega trnka bo, ko riba vzame trnek z vabo in jo pogoltne, zagotovila, da trnek potuje do kotička ust ali ustnice, kar povzroči manj globoko zataknjenih rib. Krožni trnek se lahko uporablja za celo vrsto aplikacij, od drifanja z živo vabo za Tarpona, lovljenja s panulo za Marlina z vabo, opremljeno z vzdo, do globokega spuščanja za mečarico. Pri vabanju na živo vedno ujemajte velikost trnka z vabo. Nastavljanje trnka je bolj trdno zategovanje vrvice kot dejanski udarec. Prevlečen z Mustadovim novim neodsevnim premazom T-Steel, ki je slabo viden, z vrhunsko odpornostjo proti koroziji v slani vodi, ki je na voljo na trgu. Kljuke so predstavljene v ekskluzivni škatli iz trajnostnih materialov. Dobitnik nagrade za najboljši nov izdelek na sejmu Efttex leta 2018.
  • Mustad Triangle Concept Wire
  • 4.3 Tehnologija UltraPoint®
  • Konica igle z optičnim kotom
  • Kovano
  • Okroglo varjeno oko
  • 3X močan
  • Nor-Tempered
  • 6/0 - 9/0
  • Paket: 3pcs
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)