Vaba Duo Tetra Works Starter Set Rockfish


11,89 €
Na zalogi

Japonska ribiška industrija in profesionalni ribiči so se zelo potrudili pri stopnji specializacije tehnik ultralahkega ribolova, da bi učinkovito ciljali na različne vrste. Če ste ljubitelj Ajing, Mebaru ali Light Rock Fishing, je DUO pripravil Tetra Works Starter Sets, ki vključujejo različne vabe, specializirane za različne Ultra Light ribolovne stile in vrste Rockfish.


Začetni set DUO Tetra Works Rockfish je na voljo v trpežni škatli Meiho s pregradami in vsebuje mešanico mehkih silikonskih vab in vbodnih glav Snip head.


DUO SnipHead je vbodna glava, razvita s popolnoma originalnim kavljem, ki je bil zakovan na sredini stebla. To služi številnim namenom, kot so: 1) ustvari utripajoč učinek 2) ploski/širši del pomaga mehkim vabam, da ostanejo na trnku 3) posebej oblikovano, navznoter obrnjeno oko črte in odprta vrzel pomaga ribičem pri nastavljanju trnka s najmanj truda.


DUO Tetra Works Burny je silikonska vaba z ravnim telesom in dvojnim repom, ki ustvarja subtilno vibracijo med vlečenjem. Burny je odlična vsestranska naprava, še posebej za ribe, ki prisesajo svoj plen. Med vračanjem se razcepljena repa združita, vendar se razmakneta, ko je pridobivanje začasno ustavljeno.


Tristranska silikonska vaba Grapper z dolgim repom vas bo navdušila s svojo plavalno akcijo, njen ultra tanek rep pa bo postal popoln prigrizek za številne skalne ribe.


DUO Movvy je neuravnotežena, vibrirajoča, mehka vaba neenakomernega gibanja, s finim vibriranjem in trepetanjem. V nasprotju z drugimi LRF vabami se lahko Movvy izkaže za učinkovito tudi, če je opremljena z glavo navzdol, saj daje popolnoma drugačno predstavitev.


Narejeno na Japonskem


Set Rockfish vključuje:


Meiho torbica za vabo SFC SS

Dimenzije: 103 × 73 × 23 mm


Vbodne glave Snip Head

S0,8 gr x 1 kos, S1,0 gr x 1 kos,

L0,8 gr x 1 kos, L2,0 gr x 1 kos


Mehke vabe DUO Bunny

Velikost: 4,2 cm, 6 kos


Mehke vabe DUO Grapper

Velikost: 4,5 cm, 4 kos


Mehke vabe DUO Movvy

Velikost: 5,0 cm, 4 kos

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)