Vaba za Morje Ragot Micromit Gold


2,90 €

Izberite možnost:

Vaba za Morje Ragot Micromit Gold 4
Šifra: 42375Item no.: RG4450704Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
2,90 €
Vaba za Morje Ragot Micromit Gold 6
Šifra: 42374Item no.: RG4450706Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
2,90 €
Vaba za Morje Ragot Micromit Gold 8
Šifra: 72373Item no.: RG4450708Na zalogi
12,49 €

Trnek Ragot Micromit 6H6 je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje ribolova. Ta kakovosten izdelek, ki ga proizvaja znana blagovna znamka Ragot, zagotavlja izjemne rezultate na vaših morskih ali rečnih izletih. S priloženimi 6 trnki imate vse, kar potrebujete za privabljanje želenih rib, kot so šnjuri, sardele in majhne skuše. Zahvaljujoč natančni zasnovi ponuja ta trnek odličen oprijem in optimalno moč, kar zagotavlja, da bo vaš plen ujet brez težav. Trnek Ragot Micromit 6H6 je zasnovan tako, da je enostaven za uporabo, ne glede na vašo raven ribolovnih izkušenj. Popolnoma se prilagaja različnim tehnikam ribolova, ne glede na to ali uporablja naravne ali umetne vabe. Ne glede na to, ali lovite z obale ali s čolna, ta trnek zagotavlja uspešno ribolovno izkušnjo. Ta kavelj poleg izjemne zmogljivosti odlikuje tudi vzdržljivost. Izdelan iz vrhunskih materialov, je zasnovan tako, da prenese zahtevno morsko okolje in zagotavlja dolgotrajno uporabo. Ne glede na to, ali ste amater ali izkušen ribič, je trnek Ragot Micromit 6H6 odlična izbira za izboljšanje vaše ribolovne izkušnje in povečanje možnosti za ulov vaše najljubše ribe. Ne zamudite priložnosti, da se opremite s tem svetovno znanim izdelkom in se pripravite na nepozabne trenutke na naslednjem ribolovu.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)