Vaba za Morje Ragot Sabiki Micromit GOLD

RAGOT
Šifra: 42373
Item no.: RG4450708

2,90 €
Na zalogi

Odkrijte vabo Ragot micromit, ki jo morajo imeti vsi ljubitelji ribolova. Ta vaba, ki jo proizvaja znana blagovna znamka Ragot, je zaradi svoje visoke učinkovitosti že osvojila številne ribiče. S svojimi 6 trnki je vaba Ragot micromit zasnovana za privabljanje različnih rib, kot so peščenka, sardela, smuča in majhna skuša. Njegova natančna zasnova zagotavlja odlično imitacijo plena, ki ga iščejo plenilci. To bo povečalo vaše možnosti za ulov dobre ribe med ribolovom. Vaba Ragot micromit je še posebej cenjena zaradi svoje vsestranskosti. Ne glede na to, ali lovite na morju ali v sladki vodi, se bo ta vaba prilagodila vsem vašim izletom. Ne glede na to, ali lovite z obale, s čolna ali iz kajaka, boste lahko svojo vabo vrgli natančno in poskrbeli, da se bo premikala z veliko tekočnostjo. Trnki vab Ragot micromit so tudi trpežni, zaradi česar je vaš ulov še varnejši. Zahvaljujoč kakovostni izdelavi bo vaba Ragot micromit zdržala na mnogih ribolovnih izletih. Zaradi njegovega realističnega dizajna in brezhibne končne obdelave je prava prednost za privabljanje tudi najbolj previdnih rib. Če iščete učinkovito in vsestransko vabo, je Ragot micromit vaba za vas. Ne zamudite priložnosti, da se opremite s to kakovostno vabo, ki bo pomenila razliko med vašim naslednjim ribolovom.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)