Vodna Pumpa Delphin Multipurpose Oxygen Aero Tap UC

Delphin
Šifra: 84533

32,99 €
Na zalogi

Multifunkcionalni oksigenator je primeren za shranjevanje živih vab, hkrati pa se lahko uporablja tudi za umivanje rok, umazane posode in vsega, kar je treba pomiti. Produktivnost 3 litre na minuto zagotavlja maksimalno udobje ribi vabi tudi med premikanjem na daljše razdalje. AeroTAP se lahko uporablja tudi kot vodna pipa, v tem primeru črpalka zagotavlja 1 liter vode na minuto. Uporabo oksigenatorja olajša tudi senzor gibanja, ki je pripravljen ves čas bivanja ob vodi. Oksigenator ima tudi kavelj za obešanje, ki se nahaja neposredno na telesu, kar omogoča pritrditev na vedro, konstrukcijo bivaka itd. Življenjska doba baterije do 8 ur zadostuje tudi za daljša potovanja brez avtomobila ali druge možnosti polnjenja baterije.

Ko se AeroTAP uporablja kot črpalka, lahko neprekinjeno deluje do 2 uri. Paket vključuje tudi sesalno cev, filter za odstranjevanje nečistoč pri uporabi črpalke in prezračevalni kamen za dosledno oksigenacijo vode. Zahvaljujoč navoju na dnu oksigenatorja se lahko pritrdi tudi na različna stojala. Za lažjo uporabo v neugodnih svetlobnih razmerah je na zadnji strani nameščena lučka, s katero lahko osvetlite tudi mesto ribolova. Delphin AeroTAP je torej koristen pomočnik vsakega ribiča na krajših in daljših izletih.

Tehnični parametri:

Dimenzije: 127x71x41 mm

Napajanje: 1800mAh, kabel USB-C

Hitrosti: 1

Zračenje: 3L/min

Črpanje vode: 1L/min

Obstojnost: 8h z ventilacijo

Obstojnost: 2h pri črpanju

Čas polnjenja: 8h

Dodatki: sesalna cev, zračni kamen, USB kabel, pipa, filter, plastično koleno

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)