Vreča za Vaganje Delphin Classa CWS XXL

Delphin
Šifra: 85549
Item no.: 101004769

36,95 €
Na zalogi

Praktična vreča za tehtanje, primerna za varno tehtanje ali za kratkotrajno shranjevanje rib, zdaj na voljo v XXL različici. Tako kot vsi izdelki serije CLASSA je tudi ta visokokakovostna torba funkcionalna in cenovno dostopna.

Ima plovce na robovih, ki varno zadržijo vaš ulov v vodi, medtem ko se pripravljate s fotoaparatom. Glavni del ima mehko mrežico, ki je nežna do rib. Pri manipulaciji ali pobiranju vrečke se vsa odvečna voda odteče za natančnejše rezultate tehtanja.

Mreža ima dva tekstilna trakova, ki ju lahko uporabite za prijem in pripenjanje vrečke na tehtnico. Poleg tega ima na obeh straneh dva dodatna tekstilna ročaja za lažji transport. Na obeh straneh in na vrhu je velika zadrga za odpenjanje skoraj povsod za boljšo manipulacijo z ribami.

Poleg tega je vreča opremljena s 5 metrov dolgo sidrno vrvjo z navojem na koncu. Tako je sidranje na obali popolnoma varno. Vrv je nameščena v majhnem žepu na strani torbe. Ob strani je tudi sponka, ki drži drsnike na zadrgo na mestu in preprečuje odpiranje torbe.

Tehnične informacije:

Dimenzije 125x60x16cm
Transportna velikost: 125x12x12 cm
Teža: 1060g

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)