Vzglavnik Korda Thermakore Pillow Large

Korda
Šifra: 82898
Item no.: KLUG48

35,90 €
Ni na zalogi

Blazina Korda Thermakore Pillow je bila zasnovana tako, da ribiču omogoča izbiro tople strani iz flisa za hladnejše razmere in hladne strani iz bombaža za tiste soparne poletne noči.

Lahka kamo flisasta stran ribiške blazine je izdelana iz vrhunskega 230 g/m2 mehkega flisa za udobje in toploto, ko je to potrebno. Medtem ko je na hrbtni strani blazine za ležalnik, olivno zelena bombažna stran poskrbi, da se počutite hladno in sveže, ko je vreme vroče.

Notranje jedro vzglavnika Carp vsebuje vzglavnik z globokim polnilom, zasnovan za maksimalno podporo z luksuznimi votlimi vlakni za vrhunsko udobje in odlično regulacijo temperature. Zunanjo prevleko vzglavnika za ribolov krapov je mogoče tudi odpreti in odstraniti za lažje pranje.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)