Baitboat Boatman Actor Pro Black


889,00 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 23,67 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

48 x 23,67 €

36 x 30,25 €

24 x 43,46 €

12 x 83,19 €

6 x 162,73 €

3 x 321,85 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

"Actor Plus" proizvajalca "Boatman" je namenjen ribičem, ki iščejo kompakten in zmogljiv čoln po razumni ceni. Rezervoar ima kapaciteto vabe-hrane 3000 g, ki je razdeljena na sredini tako, da se lahko izprazni 2x 1500 g posamično. Čoln ponuja možnost vleke sistema in ciljne postavitve kljuke zaradi vgrajene kljuke na zadnji strani čolna. Izdelan je iz trde ABS plastike, ki zagotavlja vzdržljivost, ima trdno ohišje z barvno LED osvetlitvijo in velik osrednji ročaj za prenašanje.

Posoda za vabo

Actor Plus ima na sredini čolna velik rezervoar, ki sprejme približno 3000 g suhe vabe (tudi deljivo na 2x 1500 g). S pritiskom enega od dveh gumbov za sprostitev levega ali desnega rezervoarja na daljinskem upravljalniku se odprejo ustrezna vratca na spodnji strani čolna in sprostijo vabo. Spodnja vrata lahko znova zaprete s pritiskom na gumb.

Uporabite ponoči

Actor je opremljen s sprednjimi in zadnjimi LED lučmi za nočno vožnjo. Vgrajeni so v vrh čolna, da preprečijo neposredno svetlobo v vodo. Sprednja LED je bela, zadnja LED je rdeča, tako da lahko vedno vidite, v katero smer je obrnjena ladja. Obstaja LED stikalo, s katerim lahko izklopite LED diode čez dan.

Navigacijski sistem

Motorji in propeler so optimizirani tako, da je raven hrupa čim nižja, da ribe čim manj motijo. Vsak propeler je obdan z velikim ščitnikom, ki preprečuje zapletanje trave ali drugih odpadkov, ki bi lahko ovirali propelerje.

GPS

Čoln ima GPS pozicioniranje čolna in si zapomni 32 položajev na vodi glede na točke AVTO PILOTA. Na vsaki shranjeni GPS točki lahko izberete, kaj želite, da čoln naredi, to je, kateri rezervoarji bodo aktivirani, in lahko označite, če želite, da se razširitveni zatič aktivira. Prav tako se čoln po odlaganju hrane samodejno vrne v položaj HOME, kjer ste si ga dejansko shranili v spomin, ko ste čoln spustili na vodo. Na daljinskem upravljalniku je zaslon, ki spremlja stanje baterij na daljinskem upravljalniku in čolnu ter ostale funkcije čolna ter prikazuje željene položaje na katere lahko usmerjate čoln. Prav tako, če čoln izgubi povezavo z daljinskim upravljalnikom, se čoln samodejno vrne na HOME, tj. na začetni položaj.

Sonar

Tehnični podatki: 3,5" zaslon, meri do 40 m globine, kot 60°, na zaslonu so lahko prikazane majhne, ​​srednje in velike ribe. Poleg tega prikazuje temperaturo in strukturo dna. Sonar za ribe lahko pritrdite na vrh daljinskega upravljalnika, tako da lahko udobno spremljate nadzor in položaj rib, temperaturo vode, globino in strukturo dna. Sonar za ribe se samodejno zažene, ko čoln postavite na vodo. Signal se dejansko prikaže na zaslonu, ko čoln spustimo na vodo. Sonar dejansko pošilja impulzne signale za lociranje predmetov. Zvok potuje v valovih, valovi pa se širijo v stožcu in postajajo vse širši. Naprava pošilja utripajoče zvočne valove skozi vodo. Ko ti valovi zadenejo oviro, ribo ali dno, se odbijejo in vrnejo na površje.

Sonar meri, koliko časa traja, da val preide skozi vodo, dejansko zadene predmet in se vrne. S pomočjo teh informacij naprava določi globino, na kateri je predmet. Meri tudi moč povratnega vala – trši kot je predmet, močnejši je povratni val.

Ko je prejet povratni val, se takoj pošlje nov. Ker zvočni val v vodi potuje približno miljo na sekundo, sonar oddaja večje število impulzov na sekundo. Povratni valovi se pretvorijo v električne signale in nato prikažejo na zaslonu, ki ribiču prikazuje globino in strukturo dna ter morebitne predmete vmes.

Enostavno vzdrževanje

Actor Plus je bil razvit z mislijo na modularno konstrukcijo. To vam omogoča enostavno vzdrževanje plovila in zamenjavo delov.

Tehnične specifikacije

Dolžina: 556 mm

Širina: 295 mm

Višina: 219 mm

Teža: cca 3300 g (brez baterije)

Baterija: Lion 11.1V 10000mAh V4

Čas polnjenja: približno 10 ur

Čas plovbe na vodi: največ 5 ur

Hitrost: največ 1,2 m/s

Obremenitev rezervoarja: do 3 kg

Domet (radij): približno 500m

Polmer obračanja: približno 1m

RC sistem: 2,4 GHz



1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)