Baterija Duracell LR14/1,5V/2kom

Duracell
Šifra: 74950

5,19 €
Na zalogi

 Duracell baterije so idealna izbira za vaš ribolovni izlet. S svojo visoko zmogljivostjo zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in stabilen pretok energije, kar je ključnega pomena za delovanje vaših signalizatorjev in drugih ribiških pripomočkov.

Za razliko od običajnih alkalnih baterij, Duracell baterije ohranjajo svojo moč tudi pri nizkih temperaturah, kar jih naredi odlično izbiro za ribolov v zimskem času ali ob nizkih temperaturah.

Zaupajte Duracell  baterijam in se osredotočite na to, kar je resnično pomembno - uživanje v svojem ribolovnem doživetju. Prepričajte se sami in poskrbite, da bodo vaši signalizatorji vedno pripravljeni na zaznavanje vsakega ugriza!


1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)