Označevalci Potega Delkim NiteLight Indicator Set


44,95 €

Izberite možnost:

Delkim NiteLight Indicator Set Blue
Šifra: 63748Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
44,95 €
Delkim NiteLight Indicator Set Red
Šifra: 63746Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
44,95 €
Delkim NiteLight Indicator Set Yellow
Šifra: 63747Na zalogi
44,95 €
Delkim NiteLight Indicator Set Purple
Šifra: 58039Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
44,95 €

Indikacijski set NiteLite obsega: osvetljevalni obešalnik NiteLite v.2, ogljikov stabilizator SlimCarb in vlečne uteži 'C-Slot'. Evolucija NiteLite Pro in SlimLite Indication Set, ki daje uporabniku možnost dodajanja težjih uteži kot na SlimLite za obvladovanje večjega obsega pogojev.

NiteLite v.2 je popoln osvetljevalni obešalnik, sponka za vrvico in nastavek za alarm ugriza, vse v enem. Deluje kot veriga z edinstvenim patentiranim kabelskim sklopom CatFlex™2, ki daje dobro natezno trdnost in omogoča, da so fine žice, potrebne za povezavo z alarmom za ugriz, zaščitene in obdane s prožno tanko črno tuljavo iz nerjavečega jekla. Posnema vse funkcije LED alarmov Delkim, zaklepanje utripanja, prilagajanje svetlosti in nočno označevanje BREZ DODATNIH BATERIJ. Ima tudi patentirano samonastavljivo integrirano magnetno linijsko sponko, zaradi katere so stare nastavljive vrste odveč.

NiteLite v.2 Illuminating Hanger se lahko uporablja popolnoma prosto obešen, vendar ko je povezan z edinstvenim ogljikovim stabilizatorjem Tilt 'N' Slide SlimCarb, omogoča uporabo v veliko večjem obsegu pogojev, vključno z močnim vetrom.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)