Elektro Motor Rhino VX24 Cobold Outboard

Rhino
Šifra: 83171
Item no.: 9921024

179,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 16,84 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 16,84 €

6 x 32,95 €

3 x 65,17 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Majhen, priročen in hkrati učinkovit. S svojimi 24 lbs potiska je zasnovan posebej za uporabo na napihljivih čolnih ali kanujih. Tako kot njegove velike brate tudi Cobold odlikuje optimizirana poraba energije, ki zagotavlja daljše delovanje z enako kapaciteto baterije. Ima stikalo za "naprej", "izklop" in "nazaj". Izbirate lahko med dvema stopnjama hitrosti. Globino potopitve propelerja v vodo in krmilni tlak je mogoče brezstopenjsko nastavljati z narebričenimi vijaki. Ročico lahko pospravite v glavo motorja, da prihranite prostor med transportom. Končno ima gred patentno zaporo, tako da se motor obrne navzgor, če naleti na oviro. Na splošno je rokovanje z Rhino Cobold izjemno enostavno, priročno in varno.

TEHNIČNI PODATKI: Teža 3,6 kilogramov, 12 voltov, 60 centimetrov dolžine gredi, 600 kilogramov največje teže čolna, potisk 24 lbs pri največ 290 vatih

FUNKCIJE: Preklop z "naprej" in "nazaj", pri čemer imata obe prestavi dve stopnji hitrosti

IDEALNA UPORABA: Na čolnu, gumenjaku in majhnem ribiškem čolnu

DODATNA OPREMA ZA ČOLN: električni 12 voltni motor za čoln z dolžino kabla 1,5 metra in dolžino gredi 60 centimetrov

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)