Nahrbtnik Delphin OneBag BOX+ 35L

Delphin
Kategorije: Torbe > Nahrbtniki
Šifra: 68011
Item no.: 101001513

69,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 12,81 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 12,81 €

3 x 25,34 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

OneBag spada v paleto nahrbtnikov blagovne znamke Delphin in je neverjetno vsestranski. Zasnovan je tako, da zadovolji ljubitelje vseh vrst ribolovnih tehnik, lahko pa se uporablja tudi med lovom, pohodništvom ali samo kot vsakodnevno orodje.

 

Njegov notranji prostor s prostornino 35 litrov vam bo omogočil spakiranje velike količine ribiške opreme ali drugih pripomočkov, potrebnih za vaše aktivnosti. Ljubitelje spin ali feeder ribolova bo zagotovo razveselilo dejstvo, da nahrbtnik vsebuje 3 kose prozornih škatlic, primernih za shranjevanje vab/feeder kletk in ostale ribiške opreme. Če teh škatel ne nameravate uporabljati, jih lahko preprosto odstranite. Samo odlepite Velcro, ki drži predelke, ki jih ločujejo, in ostane vam velik prostor za shranjevanje vaše potrebne opreme. Druga nesporna prednost je univerzalni trak s sponkami, ki vam bodo omogočile pritrditev skoraj vsega, kar ne bo šlo v notranjost nahrbtnika in kar trak zmore. OneBag, tako kot vsi naši nahrbtniki, je opremljen s kakovostnimi zadrgami in s praktičnimi držali Delphin na izvleku. Notranji prostor je dostopen skozi dve odprtini na sprednji strani. Zgornji del je opremljen s praktičnim žepom za shranjevanje majhnih stvari, kot so ključi, mobilni telefoni ipd. Na spodnji strani nahrbtnika je plast PVC materiala, zahvaljujoč kateri ga lahko položite tudi na vlažna ali umazana tla brez uničenje tega odličnega izdelka.

 

Če torej iščete univerzalni nahrbtnik, ki ga je mogoče uporabiti v vsaki ribolovni tehniki, pa tudi pri drugih dejavnostih, potem bo OneBag popolnoma izpolnil vaše zahteve.

 

Tehnični parametri:

  • Skupne mere vključno z žepi ŠxVxG: 40 cm x 45 cm x 25 cm
  • Dimenzije glavnega dela nahrbtnika ŠxVxG: 30cm x 45cm x 25cm
  • Dimenzije sprednjega žepa ŠxVxG: 25 cm x 13 cm x 4 cm
  • Dimenzije stranskega žepa ŠxVxG: 17 cm x 35 cm x 5 cm

 

Plastična škatla

  • Dimenzije: 270x180x40 mm
  • Število fiksnih predelkov: 6
  • Velikost predala: 4,3 x 17,1 x 3,5 cm
  • Število odstranljivih map: 12
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)