Torba za palice Korum 135cm/2-rod

KORUM
Kategorije: Torbe > Torbe za palice
Šifra: 73777
Item no.: K0290065

-50%
64,90 € 32,45 €
Ni na zalogi

Izredno kvalitetno oblazinjena torba, katera optimalno zaščiti vaše palice pred poškodbami. Torba namenjena za prenos dveh palic, z velikim zunanjim žepom za prenos podmetalke, in podloženim naramnim trakom za lažji prenos.


Ta torba nudi veliko zaščite za palice, ki so kratke dolžine 2,70m-2 del ali 3,60-3,90m-3 del. V notranjosti je visoko oblazinjen predel za dve postavitvi ter velik zunanji žep za vašo mrežo in ročaj. Oblazinjen naramni trak je nastavljiv, ročaj za prenašanje pa olajša življenje za nošenje po bregu. Dodatna povečana zaščita za rinke palic zaradi izbočenega dela na vrhu torbe – odličen in preprost način za transport vaših kratkih palic.


Ključne funkcije:


Edinstvena kombinacija materialov, zaradi katerih je prtljaga lažja, močnejša in bolj vodoodporna kot kdaj koli prej.


Združljivo z dvodelnimi 8ft palicami ali 10ft palicami s teleskopskimi zadnjičnimi deli, kot je serija Opportunist XTND.


Podložen naramni pas in ročaj za prenašanje.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 30€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)