NOMAD DESIGN Soft Vibe Lure VERTREX MAX 110


19,49 €

Izberite možnost:

Vaba Nomad Design Vertrex Max 110/Fuslier
Šifra: 78571Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
19,49 €
Vaba Nomad Design Vertrex Max 110/White Glow
Šifra: 78572Na zalogi
19,49 €
Vaba Nomad Design Vertrex Max 110/Bleeding Mullet
Šifra: 78573Na zalogi
19,49 €
Vaba Nomad Design Vertrex Max 110/S.Green Mackerel
Šifra: 78574Na zalogi
19,49 €
Vaba Nomad Design Vertrex Max 110/Sardine
Šifra: 78575Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
19,49 €

VERTREX MAX soft vibe je namenjen največjim vibracijam in največji globini. Ima realistično delovanje, ki se potopi ravno in naravnost, tako da hitreje pride do ribe. Globok profil telesa v kombinaciji s fino nastavljenimi notranjimi utežmi zagotavlja mehko vibracijsko vabo z velikimi vibracijami pri zelo nizki hitrosti in še večjo vibracijo pri višjih hitrostih. Količina vibracij, ki jih lahko dosežete pri nizkih hitrostih z nežnim skakanjem te vabe na ali blizu dna, je tisto, kar ločuje Vertrex Max od vseh drugih vab z mehkimi vibracijami. Globlje ohišje s širokim trebušnim dizajnom zagotavlja, da Vertrex Max tudi pri nizkih hitrostih vibrira in pritegne pozornost. Vertrex ima notranjo konstrukcijo iz polne žice za dodatno trdnost in je opremljen z vrhunskimi trnki BKK, tako da ga lahko lovite neposredno iz škatle.


Kot nalašč za vrste na morju, je primeren za ribolov na globinah od 15 m do 90 m vode. Vertrex Max se lahko lovi na podoben način kot jig s počasnim nagibom. Najboljša tehnika je, da jih spustite na dno in nato uporabite 3-10 počasnih dvigov s kratkim premorom od dna, da začnete vibrirati na dvigu in nato pogosto udarite, ko drsi nazaj po padcu. Lahko jih delate hitro ali počasi, vendar ima Vertrex Max močne vibracije pri nizkih hitrostih, zaradi česar je zelo učinkovit za to tehniko.


Gorilla Through Wire

Ta skoznji žični sistem ima žico, ki je upognjena okoli niza dodatnih plastičnih nosilcev v notranjosti,

zmanjšanje verjetnosti, da bi se žica ločila od telesa vabe, in zagotavljanje končne trdnosti. Prehodna žica je tudi privarjena na obeh koncih, da nikoli ne izgubite te velike ribe.


Oblikovano v Avstraliji

Crafted by Experience je nekaj, kar živimo in jemljemo zelo resno.

Vsak izdelek je zasnovan in preizkušen v Avstraliji, tako na vodi kot v našem laboratoriju za raziskave in razvoj, da zagotovimo popolno delovanje.


Izdelano s kljukami BKK

Okovje BKK pomeni zaupanje z vsakim kompletom kljuk. Vsaka izdelana kljuka vsebuje strokovno znanje in spretnosti več kot stotih

leta izdelave trnkov in vam daje popolno samozavest pri boju z velikimi ribami.


Vertrex Vibes so narejeni iz izjemno trdnega materiala TPE. Tako kot pri večini druge plastike na trgu je pomembno, da dveh različnih vrst plastike ne shranjujete skupaj, saj lahko povzročita kemično reakcijo, ki lahko deformira plastiko.


Spodaj je nekaj nasvetov za shranjevanje vab Nomad Design na osnovi TPE:

Če je mogoče, vabo TPE shranjujte v originalni embalaži – to je najvarnejša možnost.

Če želite svojo vabo raje shraniti v škatli za pribor, se prepričajte, da je škatla za pribor "odporna na črve". Škatle, odporne na črve, so posebej zasnovane tako, da ne reagirajo z mehkimi plastičnimi materiali.

Vab TPE ne shranjujte skupaj z vabami, ki niso TPE.


Dolžina vabe: 110 mm

Teža vabe: 36 g

Delovanje: Potopitev-Max Vibracije

Oborožen z 2 x BKK Viper 4X Trebles #4

Uporaba: ulivanje z navpičnim privijanjem

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)