Palica X2 Stippy Pole 2m

X2 Tackle
Šifra: 82823
Item no.: RAVRP569

4,99 €
Ni na zalogi

Predstavite čudeže ribolova mladim pustolovcem z X2 teleskopsko otroško palico - 2,00 M

Vključuje celoten set plovcev!

Lastnosti teleskopske otroške palice:

  • Teleskopska zasnova: s priročno 2,00-metrsko teleskopsko zasnovo se palica zlahka zloži za kompaktno shranjevanje in transport, zaradi česar je idealna za mlade pustolovce, ki so radi na poti.
  • Pripravljena za ribolov: ta otroška ribiška palica je "Pripravljena za ribolov" neposredno iz škatle. Otroci se lahko odpravijo naravnost do roba vode in uživajo v svoji prvi ribiški avanturi brez zapletenih nastavitev.
  • Barvita in privlačna: ribiška palica je oblikovana z živahnimi barvami in privlačnimi detajli, zaradi česar je še bolj privlačna za mlade ribiče. Ribolov ni samo zabaven, ampak tudi vizualno stimulativen.

 Je popoln način, da navdihnete naslednjo generacijo ribičev in jim privzgojite ljubezen do narave. Naj bo njihova prva ribolovna izkušnja nepozabna avantura s to otrokom prijazno ribiško palico

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)