Sonar Deeper Wireless Smart Pro Wifi

deeper
Šifra: 28132

199,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 18,71 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 18,71 €

6 x 36,61 €

3 x 72,41 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Deeper Smart Sonar Pro ima WLAN povezavo, da zagotovi delovanje med napravo in uporabnikom na veliko razdaljo. Lahko ga vržete na katero koli mesto v vodi. Naprava plava na vodni površini in pošilja podrobne informacije o dnu vode in vodi, globini, strukturi dna, temperaturi, vegetaciji, lokaciji ribe in še mnogo več koristnih informacij direktno na zaslon vašega pametnega telefona oz tabličnega računalnika. Deeper Smart Sonar PRO je vsestranska naprava idealna za ribolov iz obale ali kajaka ter ribolov na ledu.

PRO uporablja WLAN povezavo, da lahko še natančnejše podatke iz sonarja pošlje na pametni telefon ali tablični računalnik. Ni potreben podatkovni promet. WLAN povezava zagotavlja nemoteno delovanje med sonarjem in vašonapravo na razdalji do 100m. PRO plava na vodni površini in skenira do 80m v globino, tako da vidite vse nepravilnosti in lažje najdete primerno ribolovno mesto. PRO je opravljen z višjo ločljivostjo skeniranja, predmete na razdalji do 1,3cm loči med sabo, kar omogoča posnetek manjših predmetov v vodi. Tako točno veste kaj ribite in kako. Zaradi Boat načina poveže aplikacija PRO podvodne podatke z GPS podatki pametnega telefona in izdela zemljevide/karte, ki se istočasno prikažejo na ekrano pametnega telefona. Če uporabljate aplikacijo si lahko vse karte brezplačno naložite.

PRO je majhna in ultra lahka naprava, ki je otroško lahka za uporabo in idealna za mete z vsemi standardnimi laksi in vrvicami. Ima enako velikost kot njen BLuetooth prednik, ampak je z veliko vrsto izboljšanih funkcij opremljen. S tem lahko celo pri ribolovu iz obale dostopate do točnih sonar podatkov, kar je bilo do sedaj mogoče le z dražjimi Baitboati.

Ne potrebujete WLAN internetne poveazave ali mobilnih ppodatkov! Naprava ima vgrajen interni WLAN dostop z katerim se povežete s svojim pametnim telefonom ali tabličnih računalnikom. Vse kar morate narediti je, da na svoji napravi vklopite WLAN, da see povežete z deeperjem. Svojo napravo in deeper lahko povežete vsepovsod, tudi v Amazonskem deževnem gozdu. 

Pomemben nasvet: Če opažate krajši obseg povezave, izklopite Wifi ali mobilne podatke na telefonu. Ne potrebujete mobilnih podatkov ali signalov, če uporabljate Deeper napravo!

PRO je opremljen z dvojno frekvenco skeniranja 15scanov/S, kar vam omogoča zaznavanje vseh objektov v vodi.Tako lahko opazujete tudi ribe, ki plavajo mimo vas.

Aplikacija PRO je kompatibilna z iOS in Android napravami. Deluje Online in Offline in uporabniku ponuja mnogo koristnih funcij: Solunar koledar, zapiske, Offline karte, vremensko napoved, kamero/fotoaparat, socialna omrežja, dvevno/nočni način zaslona itd. Deeper aplikacija je praktična, na voljo v različnih jezikih in brezplačna, tako kot tudi njene posodobitve.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)