Tekoči dodatek VCB liquid 500ml


8,90 €

Izberite možnost:

Tekoči dodatek VCB 500ml/Kichen Spice
Šifra: 77170Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
8,90 €
Tekoči dodatek VCB 500ml/Pink GLM
Šifra: 77168Na zalogi
8,90 €
Tekoči dodatek VCB 500ml/Retarded Chicken
Šifra: 77169Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
8,90 €

Predstavljamo vam naše liquide, ki so kompatibilni z našo serijo boil kot tudi z ostalimi. Lahko jih uporabljamo za na spod mix, kot dodatek sipki hrani ali celo za dip, zelo dobro pa so se izkazali za osvežitev različnih vrst boilijev.

Kitchen SPICE

Osnova Kitchen SPICE liquida je CSL. Temu legendarnemu fermenitiranemu atraktorju smo dodali paprikino olje, papriko v prahu in aromo česna. 

Pink GLM

Pink GLM liquid je zelo atraktiven liquid, katerega glavna sestavina je glukozno fruktozni sirup. Za večjo atraktivnost v hladni vodi smo mu dodali N-butrično kislino, mleko v prahu in GLM v prahu.

Retarded CHICKEN

Retarded CHICKEN je najgostejši iz družine naših tekočin. Njegova baza je melasa, ki pa smo ji dodali jetra v prahu, super birdfood in Chicken aromo.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)