Torba Delphin Blokz Carryall Space Bag C2G

Delphin
Šifra: 74097
Item no.: 101002385

99,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 18,30 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 18,30 €

3 x 36,20 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Po predstavitvi edinstvenega nahrbtnika BLOKZ smo razmišljali o podobnem dizajnu v različici CarryAll. Tovrstna torba lahko nudi od 30 do 50 litrov prostora. Še več, ločene bloke lahko zamenjate za tiste, ki pripadajo nahrbtniku BLOKZ, saj so enaki! Tako lahko hitro zamenjate vrsto torbe, ki jo želite nositi, brez dodatnega pakiranja.

Kot že ime pove, ta izdelek vsebuje več "blokov", ki ustvarjajo edinstven ansambel. Glavni del BLOKZ je nahrbtnik s tremi posameznimi torbami C2G, pritrjenimi na sprednji strani. Vsak ima prostornino 5 litrov in snemljivo pregrado, da bo vaša oprema v redu. Vsak blok ima plastične zaponke, s katerimi jih lahko pritrdite skupaj z nahrbtnikom in dobite 45 litrov prostornine.

Za tiste, ki bi radi imeli še večjo prostornino, je možno dokupiti še BLOKZ torbo in jo pritrditi na trakove na zgornjem delu glavne torbe. Te trakove lahko uporabite tudi za pritrditev oblačil ali drugega dela opreme. Blokz CarryAll lahko zagotovi res veliko prostora za prevoz vsega, kar potrebujete.

Glavni 30-litrski odlagalni prostor je namenjen za namestitev drugih vrečk serije SPACE ali AREA. Poleg tega je v zgornjem delu torbe praktičen mrežast dvojni žep. BLOKZ CarryAll je dobro podložen (6 mm) z vseh strani za zaščito vašega pribora. Podložen naramni trak in trden ročaj zagotavljata najboljše udobje med transportom.

Delphin SPACE je ekskluzivna serija torb in nahrbtnikov znamke Delphin. Ima visoko kakovostno izdelavo, trdne zadrge in edinstven dizajn s C2G kamuflažo.

Tehnični podatki:

Mere, vključno z žepi: 65x27x45 cm
Dimenzije glavne torbe: 40x30x27 cm
Mere posamezne torbe: 15x32x11 cm
Notranji mrežasti žepi: 30x20 cm

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)