Torba Delphin Carryall Bag Space C2G XXL

Delphin
Šifra: 74077
Item no.: 101002360

57,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 10,62 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 10,62 €

3 x 21,00 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Carryall XXL v dizajnu C2G je praktična torba za shranjevanje in prenašanje ribiških pripomočkov ali oblačil. Zasnovan je s poudarkom na praktičnosti, vzdržljivosti in odpornosti na neugodne vremenske razmere. Z vseh strani je temeljito podložen s 6 mm debelo plastjo za maksimalno zaščito opreme v notranjosti. Zahvaljujoč oblazinjenju sten je izjemno stabilen tudi, ko je popolnoma prazen. Celoten spodnji del in stranice do višine 5 cm so opremljene z visokokakovostnim nepremočljivim materialom. Ni nevarnosti kontaminacije in poznejšega poslabšanja izdelka, če je postavljen na primer na mokra ali umazana tla. Torba ima tudi 3 zunanje žepe na zadrgo za shranjevanje ostalih dodatkov. V notranjosti boste našli še en velik mrežast žep. Sama notranjost je zasnovana tako, da lahko vanjo enostavno pospravite druge torbe serije Space ali Area.
Elegantna patentirana kamuflaža iz delavnice Delphin pod imenom C2G ima veliko oblik in pogledov. Prav takšno je tudi njegovo ime, ki ga lahko prosto prevedemo kot Carpath 2.generation, kar se neposredno nanaša na njegovega predhodnika, lahko pa ga beremo tudi kot Carpath to Green, torej prehod ideje Carpath v zeleno barvo. Njegova edinstvenost in nezmotljivost je v elementih, iz katerih je izdelan. Na prvi vtis gre za kamuflažo, sestavljeno iz treh različnih odtenkov zelene. Vse pa se spremeni, ko pogledate pobližje, ko opazite silhueto krapa, sestavne dele kraparskega sklopa in logotip znamke Delphin skupaj z oznako C2G. Zahvaljujoč temu edinstvenemu dizajnu bo vaša ribiška oprema takoj postala edinstvena in izjemno izvirna.

Dimenzije (dolžina/širina/višina): 60cm/35cm/36cm
Neto mere notranjega prostora (D/Š/G): 55 cm/29 cm/32 cm
Mere sprednjih žepov (D/Š/G): 35 cm/25 cm/5 cm
Mere stranskih žepov (D/Š/G) ): 25 cm/25 cm/5 cm
Mere notranjega mrežastega žepa: 48x29 cm

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)