Torba Delphin Proxes Easy L+Box

Delphin
Kategorije: Torbe > Torbe za umetne vabe
Šifra: 79226
Item no.: 101003675

24,95 €
Ni na zalogi

Delphin PROXES Easy L je kompaktna in praktična torba za vse ljubitelje spin fishinga, feederja ali ribolova s ​​plovcem.

  • Easy L in drugi izdelki iz serije PROXES so dobro izdelani, visokokakovostni izdelki za pošteno ceno. Barvna kombinacija serije PROXES ponuja eleganten videz, ki se ujema z vašo okolico. Oranžni trakovi predstavljajo lep kontrast in boljšo vidljivost v temi ali megli.
  • Torba je izdelana iz kakovostnih trpežnih materialov. Poleg tega je spodnji del zaščiten z gumijasto plastjo, ki preprečuje vlago iz tal. Glavni prostor za shranjevanje ima prozorno plastično škatlo z nastavljivimi predelki, tako da boste vedno vedeli, kaj je notri. Ta škatla je primerna za vaše vabe za vrtenje, napajalne kletke ali druge majhne dodatke.
  • Dostop do glavnega pomnilnika je zagotovljen s kakovostno zadrgo z zadrgo in logotipi Delphin. Notranji del pokrova ima mrežast žep na zadrgo za shranjevanje manjših predmetov ali dokumentov. Poleg tega ima torba še en prostor za shranjevanje v obliki žepa na zadrgo spredaj. Kot pri vseh naših izdelkih so podrobnosti ključne. Zato ima Easy L tudi zanke na obeh straneh za shranjevanje klešč ali klešč. Za lažji transport sta na pokrovu tekstilni ročaj in nastavljiv oblazinjen naramni trak.

Tehnične informacije:

  • Zunanje mere: 27 x 19 x 16 cm
  • Glavne dimenzije shranjevanja: 27 x 16 x 16 cm
  • Mere sprednjega žepa: 16 x 11 x 3 cm
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)