Torba Delphin Proxes Easy XL+Box

Delphin
Kategorije: Torbe > Torbe za umetne vabe
Šifra: 79227
Item no.: 101003676

28,95 €
Ni na zalogi

Delphin PROXES Easy XL je kompaktna in praktična torba za vse ljubitelje spin fishinga, feederja ali ribolova s ​​plovcem.

  • Easy XL in drugi izdelki iz serije PROXES so dobro izdelani izdelki visoke kakovosti za pošteno ceno. Barvna kombinacija serije PROXES ponuja eleganten videz, ki se ujema z vašo okolico. Oranžni trakovi predstavljajo lep kontrast in boljšo vidljivost v temi ali megli.
  • Torba je izdelana iz kakovostnih trpežnih materialov. Poleg tega je spodnji del zaščiten z gumijasto plastjo, ki preprečuje vlago iz tal. Glavni prostor za shranjevanje ima prozorno plastično škatlo z nastavljivimi predelki, tako da boste vedno vedeli, kaj je notri. Ta škatla je primerna za vaše vabe za vrtenje, napajalne kletke ali druge majhne dodatke.
  • Do glavnega pomnilnika lahko dostopate s kakovostno zadrgo z zadrgo in logotipi Delphin. Notranji del pokrova ima mrežast žep na zadrgo za shranjevanje manjših predmetov ali dokumentov. Poleg tega ima torba še en prostor za shranjevanje v obliki žepa na zadrgo spredaj. Kot pri vseh naših izdelkih so podrobnosti ključne. Zato ima Easy XL tudi zanke na obeh straneh za shranjevanje klešč ali klešč. Za lažji transport sta na pokrovu tekstilni ročaj in nastavljiv oblazinjen naramni trak.

Tehnične informacije XL:

  • Zunanje mere: 30 x 26 x 19,5 cm
  • Glavne dimenzije shranjevanja: 30 x 21 x 19,5 cm
  • Mere sprednjega žepa: 21 x 15 x 3 cm
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)