Torba Delphin Reel Space C2G

Delphin
Šifra: 74089
Item no.: 101002372

24,90 €
Na zalogi

Oblazinjen kovček za kolute, v katerem bodo vaši zakladi popolnoma varni. Ta etui je namenjen bodisi za dva manjša koluta, kjer je drsna pregrada na sredini, bodisi za en večji kolut, kjer je pregrada na robu, ki ločuje kolut in rezervne kolute. Zahvaljujoč drsnemu predalu dobite neomejene možnosti pri ustvarjanju in uporabi notranjega prostora. Seveda ta ročna torba vključuje ročaj in notranji mrežasti žep.

Čeprav je kovček namenjen predvsem shranjevanju in transportu rol, se lahko uporablja tudi za druge ribiške pripomočke.

Tehnični parametri:

  • Velikost torbe: 33x25x12 cm
  • Notranji mrežasti žep: 28x22 cm

Elegantna patentirana kamuflaža iz delavnice Delphin pod imenom C2G ima veliko oblik in pogledov. Prav takšno je tudi njegovo ime, ki ga lahko prosto prevedemo kot Carpath 2.generation, kar se neposredno nanaša na njegovega predhodnika, lahko pa ga beremo tudi kot Carpath to Green, torej prehod ideje Carpath v zeleno barvo. Njegova edinstvenost in nezmotljivost je v elementih, iz katerih je izdelan. Na prvi vtis gre za kamuflažo, sestavljeno iz treh različnih odtenkov zelene. Vse pa se spremeni, ko pogledate pobližje, ko opazite silhueto krapa, sestavne dele kraparskega sklopa in logotip znamke Delphin skupaj z oznako C2G. Zahvaljujoč temu edinstvenemu dizajnu bo vaša ribiška oprema takoj postala edinstvena in izjemno izvirna.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)