Torba Faith Uni Backpack Stalkerbag

FAITH TACKLE
Šifra: 82818
Item no.: FAI1516

54,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 10,07 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 10,07 €

3 x 19,92 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Odkrijte vsestranskost nahrbtnika Faith Uni-Backpack – edinstvenega kosa prtljage, ki deluje kot nahrbtnik, potovalna torba in celo Rodpod. Ta torba, izdelana iz trpežnega 600Dn Oxford najlona, ​​ne ponuja le elegantne vsestranskosti, ampak tudi vzdržljivost za dolgotrajno uporabo.


Najpomembnejše lastnosti:


1. Večnamenska zasnova: Uni-nahrbtnik je zasnovan kot popoln večnamenski kos prtljage. Uporabljate ga lahko kot nahrbtnik za enostavno prenašanje, potovalno torbo za vašo opremo ali celo kot Rodpod za ribolov s palicami.


2. Vzdržljiv material: izdelan iz trpežnega 600Dn Oxford najlona, ​​popolnoma podložen in ojačan za dolgo življenjsko dobo, tudi pri intenzivni uporabi na robu vode.


3. Udobno nošenje: Torba je v celoti podložena in oblazinjena, naramnica pa ima trak za prsnico za dodatno udobje pri nošenju, tudi na daljše razdalje.


4. Nizka konstrukcija za shranjevanje pod posteljnim stolom: Z nizko konstrukcijo je ta torba idealna za shranjevanje pod ležalnikom (posteljnim stolom), kar zmanjšuje izgubljeni prostor.


5. Združljivost s torbami Faith: nahrbtnik Uni-Backpack je združljiv z vsemi torbami Faith, zaradi česar je brezhiben dodatek vaši obstoječi opremi.


6. Uporaba z Banksticks kot Rodpod: to torbo lahko uporabljate v kombinaciji z Banksticks kot priročno in prenosno Rodpod, zaradi česar je vsestranski kos prtljage za sodobnega potepuškega ribiča.


7. Pritrdilne točke D-obroča: Dve zgornji in spodnji pritrdilni točki D-obroča olajšata pripenjanje dodatnih dodatkov, kot sta sedež in podloga za odpenjanje.


Vera: premikajte meje, samozavestno lovite ribe


Faith razume potrebe sodobnih ribičev in Uni-Backpack je dokaz te predanosti. Odločite se za udobje, vsestranskost in vzdržljivost s tem inovativnim kosom prtljage in premaknite svoje meje na obali. VERAJTE!

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)