Torba Korda Compac Bangstick Bag Art:KLUG60

Korda
Šifra: 65967

20,90 €
Na zalogi

COMPAC Bankstick Bag je odlična rešitev za shranjevanje tistih, ki želijo po koncu seje izvleči svoje bangstick palice iz tal -kot nočitev med delom -in jih hitro pospraviti, vendar na način, ki zagotavlja, da so vaši alarmi ne poškodujejo. Zagotavlja tudi, da se blato in pesek ne preneseta v vašo torbo po vadbi, namočeni v dež.

 

Vreča COMPAC Bankstick je narejena iz iste lahke, močne, trpežne, vodoodporne tkanine, ki se uporablja na preostalem delu prtljage Korda COMPAC, in je v celoti podložena s podlogo iz pene, ki nudi veliko zaščite med prevozom. Držala bo bankove palice, dolge do 18 centimetrov (ali 15 centimetrov s priloženimi Delkimi) in dovolj prostora za prenašanje vseh bankovcev, ki jih boste morda potrebovali med sejo. Dvojna zadrga po vsej dolžini in težka obremenitev omogoča enostaven dostop, skupaj z oblikovanimi izvleki, ki jih je enostavno prijeti.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)