Torba Korda Kamo Carryall Medium

Korda
Šifra: 82634
Item no.: KLUG97

94,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 17,39 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 17,39 €

3 x 34,40 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Korda Compac Dark Kamo Fishing Carryall Small - ta kompaktna in vzdržljiva torba je bila natančno zasnovana za potrebe sodobnih ribičev in zagotavlja praktično rešitev za enostavno shranjevanje, organiziranje in transport ribiške opreme.

Torba je izdelana iz trpežne in vodoodporne tkanine, kar pomeni, da je dovolj močna, da prenese tudi najzahtevnejše zunanje pogoje. Robustno konstrukcijo dopolnjuje ojačana vodoodporna podlaga, ki zagotavlja dodatno zaščito vaše opreme pred vlažnimi površinami ali nepričakovanimi nalivi.

Ena izjemna značilnost Korda Compac Dark Kamo Fishing Carryall Small je trden pokrov, ki ima dvojni namen, ne samo, da nudi dodatno zaščito za vašo opremo, ampak se lahko uporablja tudi kot bivy mizica, s čimer se odpravi potreba po ločenem kosu opreme. Ta priročna funkcija je popolna za tiste trenutke, ko potrebujete ravno površino za pripravo vab ali ali navez.

Torbica je opremljena s petimi zunanjimi žepi, od katerih je vsak zasnovan za posebne modele Compac EVA torbice. Ne glede na to, ali ste ljubitelj lahkega pakiranja ali nekdo, ki rad prinese s seboj vse potrebščine, lahko svojo opremo organizirate tako, da omogoča hiter in enostaven dostop. Za tiste manjše, vitalne predmete ima torbica notranji žep z zadrgo na spodnji strani pokrova, ki je popoln za osnovne stvari, kot so ključi, denarnica ali dovoljenje za ribolov.

V središču te torbe je glavni predal z merami 35 cm x 29 cm x 27 cm. S skupno prostornino 28 litrov je idealna velikost za vaše potrebe za ribolov, skupne mere 53 cm x 40 cm x 27 cm pa pomenijo, da je dovolj kompakten za enostaven transport.

Za lažje prenašanje je Korda Compac Dark Kamo Fishing Carryall Small opremljen z ojačanimi ročaji. Ko pa potrebujete proste roke ali se soočate z daljšo potjo, ima torbica odstranljiv oblazinjen naramni pas za dodatno udobje. Z močnimi zadrgami je dostop do vaše opreme hiter, preprost in varen.

Podloga za brisanje je praktična funkcija, s katero je vzdrževanje čistoče vaše torbice enostavno. Po dolgem ribolovnem dnevu lahko preprosto obrišete vso umazanijo ali vlago, s čimer zagotovite, da bo vaša torbica sveža in pripravljena za vaš naslednji izlet.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)