Torba Korda Kamo Cube Carryall

Korda
Šifra: 82620
Item no.: KLUG122

109,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 10,29 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 10,29 €

6 x 20,13 €

3 x 39,82 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Korda Compac Dark Kamo Cube Carryall, ki se ponaša s kompaktno zasnovo, a hkrati s pametno konfiguracijo poveča prostor za shranjevanje, je idealna izbira za kratke ribolovne kampanije, ko potrebujete samo osnovni komplet. Poleg tega je tudi popoln spremljevalec na daljših kampanijah kot praktičen, organiziran dodatek k vaši obstoječi ponudbi prtljage.

Z notranjim predelkom v obliki kocke, ki ponuja precejšnjo prostornino 30 litrov, je ta torbica več kot primerna za večje predmete. Vgrajene funkcije vključujejo namenski žep za tablico, ki je shranjen v zaščitni torbici, in dodaten žep z zadrgo na spodnji strani pokrova za predmete, ki potrebujejo dodatno zaščito.

Ta torbica je izdelana iz robustnega, lahkega in vodoodpornega materiala Dark Kamo ter združuje vzdržljivost in enostavno prenašanje. K njegovi odpornosti prispeva še ojačana vodoodporna podlaga, ki zagotavlja, da vaša oprema ostane suha, tudi če jo postavite na vlažna tla. Za enostavno vzdrževanje se Cube Carryall ponaša z notranjo podlogo iz PVC, ki jo je enostavno čistiti.

Edinstveno pri tej zasnovi so notranje podporne palice iz steklenih vlaken, ki zagotavljajo togost in zagotavljajo, da torba drži svojo obliko, hkrati pa ohranja lahko strukturo. Te palice podpirajo tudi čvrst pokrov, ki lahko priročno deluje kot bivska miza, kar se izkaže za bistvenega pomena v situacijah, ko je prostor omejen.

Z impresivnimi štirimi zunanjimi žepi ta torbica omogoča enostaven dostop do vaših ribiških potrebščin, kot so tehtnice, lijakasti spletni sistemi, etuiji za sončna očala 4th Dimension, noži, plovci za označevanje, naglavne svetilke ali drugi predmeti podobne velikosti. Vsak žep ima oblikovane priključke za kable, ki vam omogočajo, da v notranjosti shranite napajalnik s polnilnimi kabli, ki izhajajo skozi vrata. Ta edinstvena funkcija poenostavi polnjenje vaših naprav in ohranja vašo osredotočenost na ribolov.


S svojimi dimenzijami 40 cm x 40 cm x 30 cm je Cube Carryall zasnovan za enostaven transport.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)