Torba Korda Kamo Utility Bag

Korda
Šifra: 85591
Item no.: KLUG135

27,90 €
Na zalogi

Korda Compac Dark Kamo Utility Fishing Bag je vsestranski kos ribiške prtljage, ki je zelo prilagojena zahtevam sodobnih ribičev. Torba, izdelana iz robustne in vodoodporne tkanine, je zasnovana tako, da prenese težke vremenske razmere, kar zagotavlja, da vaša ribiška oprema ostane suha.

Ta kompaktna, a prostorna torba z merami 24 cm x 24 cm x 20 cm je idealna za shranjevanje različnih potrebščin ob bregu. Zaradi svoje kompaktne velikosti je idealen tako za vikend ribiče kot za tiste, ki se podajajo na daljše ribolovne kampanije, saj zagotavlja enostaven transport in dovolj prostora za shranjevanje. Zaradi tega je torba Dark Kamo Utility Bag obvezna oprema za vsakega ribiča, ki išče priročno in učinkovito rešitev za shranjevanje.

Ta torba z notranjim žepom nudi poseben prostor za varno shranjevanje majhnih predmetov, kot so vabe, trnki ali drugi bistveni pripomočki. Z premišljeno notranjo zasnovo ste lahko prepričani, da je vaša oprema varna, organizirana in pripravljena za uporabo v trenutku.

Ena izmed izstopajočih lastnosti ribiške torbe Korda Compac Dark Kamo Utility je njena močna odprtina z dvojno zadrgo. Ta zasnova izboljša dostopnost, saj omogoča hiter in enostaven dostop do vaše opreme. Robustna zadrga je zasnovana tako, da vzdrži redno uporabo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo ter ponuja največjo vrednost za denar.

Poleg funkcionalnosti ima torba ojačane ročaje za enostavno prenašanje. Ročaji, izdelani za udobje in vzdržljivost, omogočajo enostavno prenašanje tudi težkih bremen, kar je praktična rešitev za ribiče na poti. Ne glede na to, ali se premikate z enega plavanja na drugega ali prevažate svojo opremo v vozilo in iz njega, je torba Korda Compac Dark Kamo Utility Bag prava stvar.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)