Torba za Kraparske Palice Jaxon Camo Carp Holdel XDF 2,10m/2Delna

JAXON
Šifra: 77934

46,90 €
Ni na zalogi

JAXON HOLDALL 210cm je odlična izbira za ribiče, ki imajo veliko opreme in jo želijo prevažati varno in udobno. Ta izdelek je izdelan iz visokokakovostnih materialov in je izjemno trpežen, da bo dolgo služil potrebam ribičev.

Velikost HOLDALL 210cm je 210cm x 25cm x 35cm, tako da zlahka sprejme daljše palice. Zahvaljujoč žepom na zadrgo je mogoče enostavno shraniti manjšo opremo, kot so podajalnik, kavelj, vrvica in drugi pripomočki. Nastavljive naramnice omogočajo udoben transport, tako da ribiči ne bodo utrujeni niti med daljšimi izleti.

Ena največjih prednosti tega izdelka je, da je izdelan iz materiala, ki se enostavno čisti. Vodoodporen material zagotavlja, da se oprema, shranjena v torbi, ne bo zmočila, tudi če smo lovili v deževnem vremenu. Močne zadrge iz trpežnega materiala poskrbijo za varno shranjevanje opreme.

HOLDALL 210cm je kot nalašč za ljubitelje ribolova, ki shranjujejo veliko opreme in jo želijo prevažati udobno in varno. Izdelana iz trpežnega, vodoodpornega materiala in opremljena z močno zadrgo, bo vsa vaša oprema varna in lahko dostopna. S pomočjo nastavljivih naramnic bodo ribiči svojo opremo udobno prenašali in se ne bodo utrudili niti med daljšimi izleti.

HOLDALL 210cm prihaja iz znamke JAXON, ki je priznana in zanesljiva znamka v svetu ribištva. Blagovna znamka JAXON nenehno razvija svoje izdelke, da bi izpolnila potrebe in pričakovanja ribičev. Vendar pa je ena največjih prednosti HOLDALL 210cm ta, da je na voljo po izjemno ugodni ceni, zaradi česar je dostopen vsem ribičem.

Če povzamemo, JAXON HOLDALL meri 210 cmodlična izbira za ribiče, ki imajo veliko opreme in jo želijo prevažati varno in udobno. Izdelana iz trpežnega, vodoodpornega materiala in opremljena z močno zadrgo, bo vsa vaša oprema varna in lahko dostopna. S pomočjo nastavljivih naramnic bodo ribiči svojo opremo udobno prenašali in se ne bodo utrudili niti med daljšimi izleti. HOLDALL 210cm je odlična naložba za ribiče, saj zagotavlja varno shranjevanje in transport opreme za dolgo časa.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)