Torba za Mreže Delphin Reaxe Wetnet 53x53cm

Delphin
Kategorije: Torbe > Torbe za mreže
Šifra: 86398
Item no.: 101005221

17,90 €
Na zalogi

Delphin REAXE WetNET je nepremočljiva pravokotna torba, posebej zasnovana za shranjevanje in transport dovodnih tunelov ali glav mreže.

Material EVA, iz katerega je izdelan, je popolnoma vodoodporen. Zato je primeren za transport mokrih mrež brez puščanja vode po vaši opremi. Velika prednost EVA materiala je, da ne vpija vonjav. Ko je vreča enkrat zaprta, ne pridejo ven. Poleg tega je material WetNET enostaven za čiščenje, čvrst in ohranja svojo obliko.

Vreča je opremljena z dvema plastičnima ročajema, ki ju lahko potisnete ob stene za boljšo manipulacijo z mrežo. Zapira in odpira se s trdno zadrgo, ki zadrži vodo in vonjave v notranjosti.

Vreča je oblikovana v barvah, tipičnih za serijo REAXE, ki se bodo ujemale z vašo krmilno opremo. Zagotovo bo postal praktično orodje za vaše ribolovne seje.

Tehnični podatki:

Dimenzije: 53x53x10 cm
Prostornina: 28L

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)