Torba za Mrežo Preston Supera X EVA Net Bag

Preston Innovations
Kategorije: Torbe > Torbe za mreže
Šifra: 82137
Item no.: P0130120

59,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 10,98 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 10,98 €

3 x 21,72 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Preston Supera

D 26 cm x Š 65 cm x V 61 cm

Preston Supera Ker je ta torba zasnovana posebej za namestitev do štirih mrež in različnih dodatkov za ribiče vseh ravni.

Ena od ključnih značilnosti vrečke EVA Net je uporaba močnega EVA materiala. EVA (etilen vinil acetat) je znan po svoji vzdržljivosti in odpornosti proti obrabi. Ker je to bistveno za torbo, ki se pogosto uporablja v težkih okoljih. To pomeni, da so vaše mreže dobro zaščitene pred poškodbami med transportom in skladiščenjem.

Poleg tega je torba opremljena z vzdržljivimi trakovi za nošenje. Ker ga je tako enostavno prenesti na mesto ribolova ali čez breg. Ti trakovi so oblikovani tako, da udobno podpirajo težo hranilnih mrež. Da vas med nošenjem ne muči utrujenost.

Še en uporaben vidik Preston Supera Ker to ponuja dodatno udobje za ribiče, ki uporabljajo ta pripomoček, da imajo med ribolovom vabo, hrano ali druge zaloge na dosegu roke.Skratka, Preston Supera Zagotavlja trajno zaščito, udoben transport in možnost shranjevanja dodatne opreme. S to torbo ostanejo vaši hranilniki v odličnem stanju, pripravljeni za uporabo na vsakem koraku vašega obiska. To je naložba v skrb za vašo opremo in udobje vaše ribolovne izkušnje.

  • Iz močnega EVA materiala
  • Vzdržljivi trakovi za nošenje in pritrditev
  • Primeren za štiri hranilne mreže
  • 100% poliester
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)