Torba za palice Faith Ultra 3,60m/1,95m/3-palice

FAITH TACKLE
Šifra: 82812
Item no.: FAI1515

74,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 13,73 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 13,73 €

3 x 27,16 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Odkrijte Faith Ultra Holdall, visokokakovostno držalo, zasnovano posebej za kraparje, ki pričakujejo najboljše, ko gre za zaščito in preprosto uporabo. Ne glede na to, ali imate palice dolžine 3,60 m ali krajše, je ta tulec odlična rešitev za varno zaščito vašega pribora.


Najpomembnejše lastnosti:


Vzdržljiv material: izdelan iz 600Dn Oxford najlona s PU prevleko za dodatno vzdržljivost in vodoodpornost. Ta material je zasnovan tako, da prenese izzive ribolova krapov.

Ojačano dno: Dno kovčka je ojačano za dodatno zaščito vaših palic in kolutov med transportom. To prav tako preprečuje poškodbe ovoja s palicami in drugimi ostrimi materiali.

Prostorni predelki za kolute: Zelo prostorni predelki za kolute zagotavljajo varno in ločeno shranjevanje vaših kolutov ter preprečujejo poškodbe.

Poseben žep za pristajalno mrežo: ločen žep za vašo pristajalno mrežo zagotavlja enostavno in varno prenašanje tega bistvenega kosa opreme.

Priročni žepi za shranjevanje: na voljo so žepi za držala za dežnike in palice, ki vam omogočajo organizirano shranjevanje vseh dodatkov.

Možnosti prenosljivosti: Opremljen z 2 naramnicama, ki imata tudi funkcijo "nahrbtnika", tako da so vaše roke proste za druge predmete.

Trdni ročaji: Poleg nosilnih trakov so na voljo tudi robustni ročaji, da lahko torbico enostavno dvignete in premikate.

Grobe in močne zadrge: Ovojnica je opremljena z grobimi in močnimi zadrgami, ki zagotavljajo vzdržljivost in enostaven dostop do vaših palic in pribora.

Faith: Zaupajte kakovosti in udobju


Faith razume potrebe kraparja in Ultra Holdall je rezultat globokega razumevanja. Z visokokakovostnimi materiali in premišljenimi oblikovalskimi elementi ta plašč nudi optimalno zaščito in udobje za vsakega ribiča.


Samozavestno se odpravite na obalo s čevlji Faith Ultra Holdall 12Ft 1,95 m in uživajte v vrhunski kombinaciji sloga, vzdržljivosti in funkcionalnosti. 

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)