Torba za Palice Korda Divide 3-Rod 12-13ft


134,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 12,63 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 12,63 €

6 x 24,71 €

3 x 48,88 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit

Izberite možnost:

Torba za palice Korda Divide 3-Rod 12ft
Šifra: 73209Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
134,90 €
Torba za palice Korda Divide 3-Rod 13ft
Šifra: 73210Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
149,90 €

Ta edinstven sistem v različicah s tremi palicami je zasnovan za popolno zaščito vaših palic in rol, medtem ko so popolnoma opremljeni. Primerno za kraparske role in 50 mm rike. Vsaka palica in rola sta shranjena v svoj predal z zadrgo in kot že ime pove, je torba 'razdeljena' na predale za palice, kar zagotavlja popolnoma neodvisno zaščito. Zunanjost ima žepe in trakove vzdolž hrbtne strani potovalne torbe za varno pritrditev mrež in palic. Na voljo je žep z zadrgo za shranjevanje kontaktov na koncu vsakega ribolova, odstranljiv oblazinjen naramni trak pa poskrbi za udoben transport. Torba je izdelana iz visokokakovostne, vodoodporne tkanine in domiselno sestavljenih ostalih delov torbe, ki ustvarjajo izjemno organiziran, močan, lahek in vzdržljivo torbo. Na voljo je tudi nekaj trakov za palice, ki jih je mogoče pritrditi na torbico s posebnim sistemom sponk. Na voljo v dolžini 12 ft in 13 ft za različici za 3 palicame.

Trpežna in vodoodporna tkanina
Posamezni predeli z zadrgo
Podložen naramni pas
Ojačani ročaji za prenašanje
Močne zadrge
Podloga, ki se lahko obriše

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)