Torba za Pribor Delphin Atack Belty Hipbag Art:101000645

Delphin
Kategorije: Torbe > Torbe za umetne vabe
Šifra: 60397

17,90 €
Ni na zalogi

Torba za hrbet Delphin ATAK! Belty je praktičen dodatek za vse, ki radi hodijo ven na vijačenje in želijo imeti vse pri roki. Sestavljen je iz dveh večjih žepov enake velikosti, kamor lahko postavite svojo ribolovno licenco, pametni telefon ali ribiške dodatke ali vabe. Spredaj je en majhen žep, primeren za manjše predmete. Spredaj je praktično držalo, zasnovano za klešče, opremljene z Velcro pritrditvijo. Nosite ga lahko tako, da črni jermen, ki je opremljen s plastično oranžno zaponko, pritrdite okoli pasu.

Torba ima kakovostne oranžne zadrge. Kolesci na zadrgo so opremljeni s plastično vrvico, nameščeno s širšim oranžnim trakom. Je precej priročen in omogoča enostavno odpiranje zadrg. Uporabljeni oranžni dodatki naredijo vrečko vidno tudi v temi in tako se ne izgubi. Torba je narejena iz lahke, a trpežne črne tkanine.
To torbo dopolnjuje naš edinstven sivi ATAK! maskirna zasnova, sestavljena iz plenilskih ribjih oblik.

Tehnični parametri:
Velikost vrečke: 23x18x11cm
Velikost sprednjega žepa: 19x15cm

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)