Torba za Pribor Delphin Queen Carry Tashe

Delphin
Šifra: 77913

39,95 €
Na zalogi

DELPHIN QUEEN Carry XL torba za ribolov

Delphin Queen Carry je še ena torba iz naše serije QUEEN. Ta velika in praktična torba omogoča prenašanje vaših oblačil in opreme za uspešen ribolov. Vsekakor bo uporaben za vsakodnevno nošenje ali potovanja.

Zasnovan tako, da je vsestranski, praktičen in vzdržljiv v različnih vremenskih razmerah. Torba je dobro podložena (6 mm) na vseh straneh za zaščito vaše opreme. Poleg tega je izdelan iz kakovostnega in lahkega materiala, ki odbija vodo. Dno torbe je podloženo in ima 5 cm visoko nepremočljivo plast, ki ohranja vašo opremo suho. Zato je torba tako stabilna in ohranja svojo obliko tudi ko je prazna. Poleg glavnega prostora za shranjevanje ima tudi majhne žepe ob strani in spredaj. Pokrov ima mrežast žep na zadrgo. Glavni predel je namenjen shranjevanju manjših vrečk iz EVA ali blaga. Ima kvalitetno zadrgo in zategovalnik z logotipom Delphin. Poleg tega je torba opremljena z naramnico in praktičnimi ročaji.

Tehnične informacije XL:

  • Velikost torbe: 46x30x30cm
  • Skupna notranja velikost: 34x28x24 cm
  • Velikost sprednjega žepa: 25x20x3 cm
  • Velikost stranskega žepa: 20x20x3 cm
  • Velikost notranjega mrežastega žepa: 33x20 cm
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)