Torba za pribor Delphine Atom Large/430410146 /

Delphin
Šifra: 51159

49,90 €
Ni na zalogi

Ker je feeder ribolov vedno bolj popularen so eni izmed prvih v sodelovanju z profesionanimi ribiči, ki lovijo z to tehniko ribolova, izdelali torbo namenjeno za shranjevanje in prenos vsega potrebnega pribora za feeder ribolov. Torba je izdelana zelo praktično in kompaktno, v več delih, z pregradami, ki jih lahko po potrebi spreminjamo. Priloženi sta dve plastični skatli, za shranjevanje raznoraznega drobnega pribora. Na strani sta dva velika žepa in eden od njih je termo izoliran, tako, da lahko v njem hranimo tudi žive vabe. Vsekakor odlična torba z veliko uporabnega prostora velikosti 45x21x20cm, velikosti stranskih žepov pa so 19x13x7cm.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)