Torba za Pribor Delphine Evarea Carp Pocket

Delphin
Šifra: 57116
Item no.: 101000681

27,90 €
Na zalogi

Delphin EVAREA žep velikosti 36x23x25cm je univerzalna plastična torba pravokotne oblike, ki se uporablja za shranjevanje različne ribolovne opreme. Torba je narejena iz trdega materiala EVA in vedno ohranja obliko. Torba je v mat armado zeleni barvi in ​​je opremljena s črno zadrgo, ki zapre pokrov. Na sprednji strani ima tudi praktičen žep. Na pokrovu in tudi okoli žepa je svetlo zelen rob. Spodnji del je narejen iz nepremočljive plastike in če se v njem nekaj razlije, ta tekočina ostane znotraj vrečke. Tudi če vrečko postavite na mokro podlago, bo v notranjosti ostala suha. Torba je pralna od znotraj in od zunaj. Torba je opremljena s črnim naramnico.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)