Torba za Pribor Korda Compac Framed Small

Korda
Šifra: 77234
Item no.: KLUG61

144,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 13,57 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 13,57 €

6 x 26,54 €

3 x 52,50 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Korda Compac Small Framed Fishing Carryall je manjša od obeh različic z notranjo prostornino 25 litrov in ponuja več možnosti notranjega in zunanjega shranjevanja. Ponaša se s prašno lakiranim aluminijastim okvirjem za trdnost in togost. V notranjosti je odprt predal za shranjevanje večjih predmetov, ki ga dopolnjuje snemljiv oblikovan pladenj, zasnovan za uporabo kot miza. Če ulit pladenj odstranite, lahko trd, oblazinjen pokrov služi tudi kot miza. Na zunanji strani ima torbica pet žepov, od katerih so štirje zasnovani tako, da dopolnjujejo torbe Compac 100, 110, 125 in 140 EVA. Sprednji žep je dovolj velik, da sprejme Korda Tackle Box, kar pomaga povečati prostor v glavnem predalu. Sprednji žep je opremljen z dvema notranjima organizatorjema, ki ju je mogoče konfigurirati tako, da ustrezata vašim individualnim zahtevam, medtem ko imata končna žepa oblikovana vrata za enostaven dostop do polnilnih kablov. Torbica stoji na štirih samonivelirnih nogah. To ne le ohranja stabilnost, ampak tudi dvigne dno torbice od tal, zaradi česar je idealna za ribolov tistih ne tako idealnih plavanj. Prtljaga Compac je izdelana iz visokozmogljivih tkanin in vojaških komponent, kar ustvarja organiziran, močan, lahek in trpežen sistem prtljage.

Notranji okvir iz trdega aluminija, prašno lakiran

Trpežna in vodoodporna tkanina

Opremljen s samonivelirnimi blatnimi nogami

Popolnoma oblazinjen pokrov z notranjim žepom

Notranji organizatorji v sprednjem žepu

Pet zunanjih žepov

Dva žepa z oblikovanimi priključki za kable

Notranja oblikovana miza s pladnji

Ojačani ročaji za prenašanje

Močne zadrge

Podloga za brisanje

Skupne dimenzije: 56 cm x 33 cm x 41 cm

Dimenzije glavnega predelka: 41 cm x 20 cm x 30 cm / 25 litrov

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)