Torba za Pribor Prologic Element Camo M 17L Art:72708

Prologic
Šifra: 68410

41,90 €
Na zalogi

Ena njegovih ključnih lastnosti je izredno trpežen material EVA, ki je odporen na vse vremenske razmere, kar pomeni, da lahko te vreče med lovom pustite zunaj bivaka ali brola, tako da boste imeli v sebi več prostora in nič ne bo. se jim zgodi. Ta izjemno robusten in vzdržljiv material je odporen na vse vremenske razmere in ga je mogoče enostavno očistiti ali oprati, tudi z vedrom vode ali cevjo, ko se umaže. Na voljo so trije modeli – velika torba in dve srednje veliki torbi – ki se vsi odlično prilegajo v okvir ribiškega vozička Element. Velika torba je idealna za shranjevanje rezervnih suhih oblačil in večjih predmetov, lahko sprejme tudi dve kvadratni vedri. Dve srednji vrečki - ena standardna in druga toplotna izolacija - lahko postavite na obe strani kolesa, zaradi česar sta idealni za težje predmete, kot so vabe, hrana ali pijača. Ponudbo dopolnjujejo zelo vidni gumijasti trakovi, za katere so značilni veliki vzdržljivi kavlji in robustna guma s premerom 1 cm. Zahvaljujoč odlično vidni svetlo oranžni barvi jih boste vedno brez težav našli, tudi če padejo na tla.
 
• Torbe, ki se enostavno pritrdijo na voziček
• Izjemno trpežen material EVA
• Odporen na vremenske vplive
• Enostavno čiščenje
• Trpežne zadrge
• Robustne zanke
• Na voljo je tudi model s toplotno izolacijo 
Zasnovan tako, da se popolnoma prilega Element Compact Carp Barrow • Velikost M: 37 x 18 x 31 cm (17L)
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)