Vedro Tackle Realistic 5L


4,99 €
Na zalogi

Čvrsto kvadratno vedro s kamuflažnim vzorcem in pokrovom ni samo funkcionalno, ampak vaši ribiški opremi doda pridih stila. Z izdatno prostornino 5 in 10 litrov to vedro ponuja vsestranske možnosti za namakanje delcev, shranjevanje bojlijev in ohranjanje sveže vabe.

 Tehnični podatki:

 Vsebina: 5 litrov 

Material: Trpežna plastika

Vzorec: kamuflaža

Pokrov: priložen, za varno zapiranje

Ročaj: močan in priročen za enostavno prenašanje

Izdelano iz visokokakovostne plastike bo to vedro kos izzivom ribolova. Trden ročaj zagotavlja enostavno prenašanje, medtem ko priložen pokrov poskrbi za varno zaprtje in zaščito vsebine.

 

Ne glede na to, ali ste krapar, ki pripravlja vabe, ali običajni ribič, ki uporablja različne vabe, bo to 5-litrsko vedro z maskirnim vzorcem vaši ribolovni izkušnji dodalo pridih avanture. Naj bodo vaše ribolovne dogodivščine še učinkovitejše s tem praktičnim in elegantnim vedrom.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)