Voziček Eurocatch X2 Trolley

X2 Tackle
Šifra: 12504
Item no.: 4706

49,90 €
Ni na zalogi

Za vsakega ribiča je Eurocatch transportni voziček najboljši spremljevalec za enostavno premikanje vaše ribiške opreme na vaše najljubše mesto. Ta vsestranski voziček je zasnovan tako, da zadovolji vse vaše potrebe in naredi vaše ribolovne dogodivščine bolj prijetne kot kdaj koli prej.

Značilnosti:

Prostoren in praktičen: z velikostjo 100 x 40 x 31 cm ponuja ta transportni voziček dovolj prostora za vso vašo ribiško opremo. Brez napora lahko prenašate ribiške palice, vabe, stole in še veliko več.

Raztegljiv ročaj: Raztegljiv ročaj olajša potiskanje ali vlečenje vozička. Nastavljiv na želeno višino, tako da vam ni treba skrbeti za nerodno upogibanje.

Pnevmatske pnevmatike: Eurocatch transportni voziček je opremljen z vzdržljivimi pnevmatikami, ki se brez napora kotalijo po grobem terenu in neravnih poteh. To zagotavlja gladko in stabilno vožnjo ne glede na to, kam greste na ribolov.

Zložljiva zasnova: po uporabi lahko voziček preprosto zložite v kompaktno velikost (75x52x6 cm), kar olajša shranjevanje v vašem avtu ali ribiški opremi.

Voziček Eurocatch Transport Cart je nepogrešljiv pripomoček za vsakega ribiča. Prihrani vam čas in energijo, da se lahko osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno: ribolov.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)