Boili Monster Hirsch Bundle Deal 14mm/Hirschana -Banana 2,5kg

Kategorije: Hrana, vabe > Boili
Šifra: 76425

33,40 €
Ni na zalogi

Osnovna sestava serije HIRSCHANA temelji na rastlinski bazi. Dodano je optimalno razmerje kakovostnih živalskih in ribjih beljakovin, ribje olje (omega 3), ogljikovi hidrati oziroma enostavni sladkorji ter različni vitamini A, C, E, D, …  Mix je obogaten tudi z esencialnimi aminokislinami (npr. lizin) in esencialnimi maščobnimi kislinami, ki imajo visoko stopnjo hranljivosti in odlično prebavljivost. Zato se riba hitreje odzove k iskanju takšne vabe.  

V testnem obdobju pa smo dosegali najboljše rezultate v prehodu letnih časov (zima-pomlad in jesen-zima). Kar pa ne pomeni, da smo v glavni sezoni pozabili na serijo HIRSCHANA. Tudi takrat smo velikokrat ostali brez besed. 

 100% fish friendly

Pri seriji boiliev HIRSCHANA je dip nepogrešljiv faktor. Dip HIRSCHANA bazira na osnovi koruznega sirupa z visoko stopnjo sladila. Tudi pri tej seriji je delež mineralov, vitaminov, aminokislin kot velik atraktor nepogrešljiv. Dip je obogaten z visoko vsebnostjo tekočih ribjih beljakovin, maščobnih kislin, sadnim ekstraktom ter aromo banana. Kar še dodatno pospeši atrakcijo lovne boilie HIRSCHANA, PVA sistemov, krmišča, …

 100% fish friendly

PVA friendly

Vsebina: 100 ml

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)